Emme klassikokkutulekule :)
Retsept:
- 1 pk tavalist rösti
- 1 pk röst sepikut
- 180g juustu
- 3-4 küüslauguküünt (oma maitse järgi)
- 3 dl majoneesi
- 250g sinki
- 4 muna (keedetud)
- pool pikka kurki või üks pisike
- 200g toorjuustu
- 1 dl majoneesi
- 3-4 küüslauguküünt (oma maitse järgi)
- 200g toorjuustu
- 2 dl majoneesi
- maitse järgi küüslaukku
- tomat, kurk, redis, lehtsalat, till jne
- vorst, juust jne
- muud meelepärast
I täidis:
Riivi juust, purusta või haki küüslauguküüned ning sega koos majoneesiga ilusti segi.
II täidis:
Haki kurk, sink ja munad peeneks ning sega majoneesi ja toorjuustuga. Vajadusel võib lisada ka pipart.
Lõika saia- ja sepikuviiludelt servad. Nii saab tort ilusama kuju ja tort ei jää servade juurest kuiv.
Nüüd võib hakata torti kokku panema. Mina laon kordamööda kiht tavalist rösti, kiht sepikut, kiht tavalist jne. Aga võib ka teistmoodi. Sama teen täidistega. Laon mõlemat kordamööda ühe kihi. Jällegi, võib ka tesitmoodi. Kõige pealmiseks kihiks laduda saiaviilud.
Katteks vahusta omavahel purustatud küüslauk, majonees ja toorjuust. Määri tordi külgedele ja peale ühtlaseks kihiks.
Seejärel tort kaunistada ning panna külmkappi maitsestuma. Võib ka kohe süüa aga maitseb kõige paremini järgmisel päeval. Head isu !
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar