teisipäev, 21. oktoober 2014

Tuunikalapirukas


           Põhi:
  • 125 g võid
  • 3 dl jahu
  • 0.5 dl vett
           Täidis:
  • 500 g tuunikala õlis
  • 1 pk värsket tilli
          Peale:
  • 2 muna
  • 2 dl vahukoort
  • 1 dl vett
  • soola, pipart
Näpi või ja jahu purutaoliseks massiks, lisa vesi ja sega ühtlaseks. Suru vormi (26cm) põhja ja äärtele. Kurna tuunikalalt üleliigne õli ning laota ühtlase kihina vormi põhjale. Haki till ning raputa see tuunikala peale. Löö munad lahti, lisa piim ja vesi ning maitsesta soola ja pipraga. Kalla segu tuunikala ja tilli peale. Küpseta 200 kraadi juures alumiselt restil 45 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar