esmaspäev, 25. jaanuar 2016

Red Velveti brownied toorjuustuga


                     Red Velveti brownie:
  • 115g võid
  • 2 1/2 dl suhkrut
  • 1 tl vaniljet
  • 3/4 dl kakaopulbrit
  • tsipa soola
  • 3/4 tl punast toiduvärvi*
  • 1 tl äädikat
  • 2 kanamuna
  • 1 3/4 dl jahu
                      Toorjuustu kiht:
  • 225g toorjuustu
  • 3/4 dl suhkrut
  • 1 kanamuna
  • 1/2 tl vaniljet
* Võib kasutada ka punapeedimahla.

Red Velveti brownie:
Sega sulatatud või suhkruga. Lisa vanilje, kakaopulber, sool, toiduvärv, äädikas. Klopi munad eraldi kausis lahti ja lisa segule. Viimasena lisa jahu. Pane 1/4 tainast kõrvale. Ülejäänud tainas kalla 20x20cm vormi ning aja ühtlaselt laiali.
Toorjuustu kiht:
Vahusta toasoe toorjuust suhkru ja vaniljega. Lisa muna ja kalla segu brownie põhjale. Tõsta kõrvale pandud brownie tainas väikeste kuhjakestena toorjuustu kihi peale ja tõmba hambatikuga siiruviiruliseks. Küpseta 175 kraadi juures pool tundi. Lase jahtuda ja naudi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar